Vuslat Aziz (Kadir Doğulu) kimdir?

TRT1 ekranları için A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat dizisi, kadrosu ve hikayesiyle oldukça dikkat çekiyor. Vuslat Aziz kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 17:44
Yeni Bölüm

TRT1 ekranları için A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat dizisi kadrosu ve hikayesiyle oldukça dikkat çekiyor. Vuslat Aziz kimdir? Gerçek adı nedir?

Vuslat Aziz kimdir?

18-12/27/aziz.png

Almanya’da doğan ve 15 yaşında Türkiye’ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz; otoriter, dikkatli, karizmatik, veliaht olarak aile şirketini yönetiyor.

Aziz, âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor.

Vuslat dizisinde Aziz karakterini Kadir Doğulu canlandırmaktadır. 

Kadir Doğulu kimdir?

18-12/27/kadir-dogulu.png

19 Nisan 1982 doğumlu oyuncu, ilk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve Fox kanalında yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü oynayamaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin