8 Ocak 2019 Salı reyting sonuçları! Güne damgasını vuran kanal hangisi oldu?

08 Ocak 2019 Salı gününün reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...


09 Ocak 2019 - 10:49
Reyting

08 Ocak 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi yapım ve programlar izlendi?

Salı günü ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerin yeni yıl tatilinde olması nedeniyle kanalların yayın akışında yerli ve yabancı filmlerin ağırlıkta olduğu bir günü geride bıraktık.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

08 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

08 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

TOTAL SIRALAMAYA FOX DAMGASI!

Tüm kişiler kategorisinde zirvede Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken, bu haber bülteninin ardından yayına giren Türk sineması Ayla, Türkiye'nin gündemine düşen Palu ailesini konuk etmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Zuhal Topal'la Sofrada dğer sıraları paylaştılar.

AB'DE SIRALAMA BENZER!

AB'de ilk dört sırada totaldeki yapımlar yer alırken sadece sıralamada ufak bir değişiklik var. Sıralama şöyle: Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Türk sineması Ayla, Zuhal Topal'la Sofrada, Müge Anlı ile Tatlı Sert.

"Ayla" tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin