9-1-1 dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Fox'un yeni dizisi 9-1-1'den ilk görüntüler geldi.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 13:59
Gündem

"9-1-1. Nasıl yardımcı olabilirim?" Connie Britton, ABD'nin acil çağrı hattı olan 911'de görevli bir operatör olarak ilk kez yüzünü gösterdi!

9-1-1'İN AKSİYON DOLU DÜNYASIYLA TANIŞIN!

Dizi dünyasının üretken isimleri Ryan Murphy (Glee, American Horror Story, American Crime Story) ve Brad Falchuk'un Fox kanalı için hazırladığı ve son dönemde oyuncu kadrosu haberleri ile sıkça gündeme gelen yeni dizi 9-1-1'den ilk görüntüler yayınlandı.

Yayıncı kanal Fox, diz için bir dakika süreli ilk fragmanı takipçileriyle paylaştı.

17-10/28/angela-bassett.jpg

9-1-1 KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Murphy, Falchuk ve Tim Minear üçlüsünün elinden çıkan 9-1-1'in hikayesi; en ürpertici, şok edici ve yürekleri durduran olayların merkezindeki polisler, paramedikler ve itfaiyecilerin tansiyon yükseltici deneyimlerini ve yaşamlarının perde arkasındaki olayları ekranlara taşıyacak.

Connie Britton dışında Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi ve Rockmond Dunbar dizinin ana oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

20th Century Fox Television, Ryan Murphy Television ve Brad Falchuk Teley-Vision ortak yapımcılığında hazırlanan 9-1-1'de Murphy, Falchuk ve Tim Minear üçlüsü yaratıcı, yürütücü yapımcı ve yazar ekibi olan görev yaparken; Bradley Buecker, Alexis Martin Woodall ve Angela Bassett projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

Buecker (Glee, AHS) ayrıca dizinin açılış bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

"9-1-1" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

9-1-1, fragmanın sonundaki bilgiye göre 2018'in Ocak ayı içinde prömiyerini gerçekleştirecek.

"9-1-1" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin