9 Nisan 2019 Salı reyting sonuçları! Zirve aynı! Halka'ya ara yaramadı!

09 Nisan 2019 Salı günü reytingleri belli oldu. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Halka'nın reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...


10 Nisan 2019 - 10:44
Reyting

09 Nisan 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi dizi izlendi?

Salı gününün zirveye oynayan dizileri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile verdiği aranın ardından ekranlara geri dönen Halka arasındaki reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

09 Nisan 2019 Salı reyting sonuçları (Total)

09 Nisan 2019 Salı AB reyting sonuçları (AB)

KADIN BİR KEZ DAHA TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDE!

Dün akşam 57. bölümüyle ekranlara gelen Kadın, total ve AB kategorilerinde geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını biraz arttırıken bir kez daha rakiplerinin önünde zirvedeki yerini korumayı bildi.

Twitter'da #sevgiçemberi etiketiyle TT listesine giren dizi, sosyal medyada dün akşamın en çok konuşulanları arasındaydı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVENİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ!

132. bölümüyle ekranlara gelen atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kategorilerde Kadın'ı takibini sürdürdü.

Dizi, her iki kategoride Kadın ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in ardında 3. sırada günü tamamladı.

VERDİĞİ ARA HALKA'YA PEK YARAMADI!

TRT1'in Halka dizisi dün akşam 12. bölümüyle ekranlardaydı. Twitter'da yeni bölümü için #HalkanınSırrı​ etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %2.63 izlenme oranı ve %5.95 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %2.51 izlenme oranı ve %5.55 izlenme payı elde ederken bu rakamlarla AB'de 11., totalde 18. sırada kendine yer bulabildi.

Son bölümüne kıyasla izlenme oranlarında düşüş yaşayan dizi, AB kategorisinde daha iyi durumda olsa da genel olarak vasat düzeydeki reytinglerle ekran macerasını sürdürüyor.

"Halka" 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin