Ab-ı Hayat dizisinde sona yaklaşıldı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

OGM Pictures'ın yeni yılda Star ekranlarında yayınlanacak projesi Ab-ı Hayat dizisinden gelişmeler gelmeye devam ediyor. Peki Ab-ı Hayat dizisi ne zaman ekrana gelecek? Ab-ı Hayat dizisinin konusu ne? Ab-ı Hayat dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? Ab-ı Hayat nerede çekiliyor? Birkan Sokullu kimdir? Ebru Şahin kimdir? Başak Köklükaya kimdir? Necip Memili kimdir? Hümeyra kimdir?

Volkan Usta
22 Aralık 2022 - 15:29
Kültür Sanat

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Ab-ı Hayat  cast çalışmaları devam ederken dizinin senaryo çalışmalarında da artık sona gelindi. İşte detaylar!

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Nuran Evren Şit’in senaryosunu kaleme aldığı Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’in başrolleri paylaşacağı Ab-ı Hayat dizisi için başarılı iki oyuncuya daha teklif yapıldı.

22-12/22/necipmemili.jpg

Ab-ı Hayat dizisi için görüşülen isimlerden ilki Darmaduman projesi final yapan Necip Memili. Sevilen oyuncunun projeye ne yanıt vereceği merak edilirken görüşülen diğer bir isim de yine özel oyunculardan olan Başak Köklükaya.

22-12/22/basak.PNG

Ayrıca yeni yılın ilk ayında sete çıkması planlanan dizi için Hümeyra ve Ayşe Cengiz’le de anlaşma sağlandı.

ABI- HAYAT'IN KONUSU NE?

Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Doğan laboratuvarda çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Birbirinden farklı araştırmalara yapan Doğan laboratuvar tecrübesiyle dikkat çekecek.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin