ABC iki yeni komedi dizisi siparişi verdi!

Dizilerden birinin yapımcılığını ve yönetmenliğini Scrubs yıldızı Zac Braff üstlenecek.

Berfu Özlen
30 Ocak 2017 - 11:38
İptal - Onay

ABC yeni sezon için verdiği pilot bölüm siparişlerine iki yeni komedi dizisi daha ekledi.

Son yıllarda en çok komedi dizisi siparişlerini veren kanal, ABD'yi kasıp kavuran Broadway müzikali Hamilton'dan tanınan Daveed Diggs ve Scrubs dizisinin başrol oyuncusu Zach Braff ile pilot bölüm anlaşmaları yaptı.

Hamilton ile büyük başarı yakaladı

Hamilton müzikali ile Tony ödülü kazanan aktör Daveed Diggs'in oynayacağı dizinin henüz bir ismi yok. Diggs'in dizisi, idealist bir rapçinin kendi reklamını yapmak için koyduğu valilik adaylığını ve süpriz bir şekilde seçilmesini konu alacak. Dizi, ABC'ye Kasım ayında proje olarak sunulmuştu. Speechless, Grandfathered, The Mindy Project ve Late Night With Jimmy Fallon gibi yapımlarla tanınan Jeremy Bronson, Diggs ile beraber senaryo yazarı ve yapımcı olarak görev alacak. 

Rap Diggs için yeni bir şey değil!

Aktör Lin Manuel Miranda tarafından yazılıp, yönetilen ve Amerikan bağımsızlık savaşını rap performansı ile anlatan müzikal Hamilton'dan rap aşinalığı olan Diggs için dizide rap yapmak çok zor olmayacak gibi görünüyor. 

Zach Braff'dan "Start Up" geliyor!

ABC'nin sipariş verdiği bir diğer dizi olan Start Up ise, Braff'ın uzun zaman sonra televizyona dönüşü olacak. Aynı isimli bir podcast'ten uyarlanan dizi, Ağustos ayında birçok kanalın teklifi ile sunulmuştu. Start Up, Alex Schuman isimli bir aile babasının, girişimcilik yapıp, kendi işini kurmak adına, sabit geliri olan gazetecilik mesleğini terk etmesini konu alacak. Dizinin yapımcı kadrosunda Scrubs'ın da yapımcılarından Matt Tarses yer alacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin