ABC Perşembe dizilerinin hepsine yeni sezon onayı verdi

ABC'nin hit dizileri Grey's Anatomy, Scandal ve How To Get Away With Murder yeni sezon onaylarını aldı.

Berfu Özlen
15 Şubat 2017 - 10:45
Yeni Bölüm

ABC'nin Perşembe akşamı dizileri Grey's Anatomy, Scandal ve How To Get Away With Murder yeni sezon onaylarına kavuştular. ABC Entertainment başkanı Channing Dungey müjdeyi dün akşam duyurdu.

Dungey "Grey's Anatomy, Scandal ve How To Get Away With Murder seyircileri heyecanlandırmaya devam edecek ve hep daha fazlasını istiyecekler. Bu dizilerin yenilenmesine çok mutlu oldum ve şaşırtıcı gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Gelecek sezon Grey's Anatomy'nin 14. sezonu olurken, Scandal'ın 7. ve How To Get Away With Murder'ın 4. sezonu olacak.

3 dizi de reyting rekortmeni

Bu sevilen diziler sayesinde Perşembe günü ortalama reytingde ABC 18-49 yaş grubu arasında lider oldu. Grey's Anatomy kendi başına erişkin reytinginde birinci sırayı alırken, Scandal genç reyting sıralamasında birinciliği göğüsledi. How to Get Away With Murder ise en yakın rakibini ikiye katlayarak genç erişkinlerde birinci sıraya yükseldi.

Totalde Perşembe akşamları ABC, 2 milyonun üzerinde bir seyirciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin