ABC'den Kolombiya uyarlaması dizi geliyor: Big Law

ABC, Kolombiya yapımı La ley del corazón'dan uyarlanacak Big Law dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
13 Ekim 2017 - 00:39
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, RCN Televisión'da yayınlanan Kolombiya yapımı bir diziden uyarlanacak "Big Law"ın geliştirme çalışmalarına başladı.

Ellen Pompeo'nun yapım şirketi Calamity Jane, David Marshall Grant ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanacak dizinin senaristi ve yürütücü yapımcısı David Marshall Grant.

"BIG LAW" KONUSU

Big Law'ın kısaca hikayesine bakacak olursak;

Dizi; Los Angeles'taki büyük bir hukuk firmasına ve iş hayatına takıntılı toplumda hayatta kalmak ve başarılı olmak için neler yapılması gerektiğine dair modern bir bakış açısı sunuyor.

Avukatlarımızın mesleki ve kişisel yaşamları arasındaki çizgi gittikçe bulanıklaşırken, ahlaki belirsizlik ve bulanıklık ise iş hayatında adeta bir mecburiyet haline gelmiştir.

17-10/13/ellen-pompeo-ve-david-marshall-grant.jpg

KOLOMBİYA DİZİSİNDEN UYARLANIYOR

Dizi, Mónica Agudelo Tenorio ve Felipe Agudelo ikilisince yaratılan Kolombiya telenovela'sı "La ley del corazón"dan Amerikan televizyonuna uyarlanacak. Kasım 2016'da Kolombiya kanalı RCN Televisión'da ekran macerasına başlayan La ley del corazón, yaz döneminde ikinci sezon onayını almıştı.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Code Black yürütücü yapımcılarından Grant, ABC Studios ile olan genel anlaşmasının bir parçası olarak projenin senaryosunu kaleme alıyor. Grey's Anatomy yıldızı Pompeo and Laura Holstein ikilisi yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan diğer isimler.

Pompeo'nun Calamity Jane yapım şirketi geçmiş dönemde ABC kanalına Andy Stern'in yazar/yürütücü yapımcılığını üstlendiği kadın merkezli bir suç draması ile Motivos Personales isimli İspanyol dizisinden uyarlanan cinayet gizemi draması Personal Motives projelerini satmıştı.

17-10/13/la-ley-del-corazon-foto.jpg

ABC Studios ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan CBS'in medikal draması Code Black'te yürütücü yapımcılık görevini sürdüren David Marshall Grant geçmiş dönemde ABC/ABC Studios'un Brothers and Sisters'ı, NBC/Uni TV'nin Smash'ı ve HBO'nun Looking dizisinde yürütücü yapımcı olarak çalışmıştı. Grant ayrıca Lionsgate TV ve ABC Studios ortak yapımı country müzik draması Nashville ekibinde danışman yapımcı olarak bulunmuştu

Big Law'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-10/13/la-ley-del-corazon.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin