ABC'den süper kahraman komedisi geliyor: Super Challenged Heroes

Larry Wilmore ve Bassem Youssef ikilisi ABC kanalı için süper kahraman temalı bir komedi dizisi hazırlıyor.

Volkan Küçükel
24 Ekim 2017 - 14:04
Gündem

The Bernie Mac Show yaratıcısı Larry Wilmore (The Nightly Show with Larry Wilmore, In Living Color) aile komedisi türüne geri dönüş yapıyor ancak bir sürprizle!

ABC'DEN SÜPER KAHRAMAN KOMEDİSİ YOLDA!

Wilmore, Mısır'ın Jon Stewart'ı olarak bilinen komedyen Bassem Youssef (Tickling Giants, The Late Show With Stephen Colbert) ile birlikte süper kahramanlardan oluşan Orta Doğu kökenli bir Amerikan ailesini merkezine alan bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Projenin adresi ise Amerikan ulusal kanallarından ABC.

"SUPER CHALLENGED HEROES" KONUSU

Super Challenged Heroes, SCH olarak bilinen ancak ismi henüz netleştirilmeyen dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak:

"Sana kötü adam muamelesi yapan bir dünyada kahraman olmak nasıl bir şey?" sorusunu soran aksiyon-macera-fantastik türdeki dizinin hikayesi; süper kahraman olmanın yasadışı olduğu bir zamanda güçlerini saklamak zorunda olan iki süper kahraman ebeveyni bulunan sıradan görünümlü Orta Doğu kökenli Sharif ailesine odaklanıyor.

17-10/24/larry-youssef.jpg

Dizi, hikayesini komedi tarzında anlatırken göçmen ailelerin yüz yüze kaldığı toplum içine girebilme ve dışlanma gibi bazı sorunların da altını çizmeyi ihmal etmeyecek.

Larry Wilmore yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Dizi özünde asimilasyon, zorluklar ve kültürel asimilasyon çatışmaları gibi unsurları işleyen aile temalı bir yapım. Göçmen ailelerin Amerikanlaşması sürecinde pek çok sorun mevcut. Bunu fantastik macera türünde bir hikaye ile birleştirme fikri bir aile dizisi için ilginç bir yaklaşım gibi görünüyordu.

Komedi dizimiz yerel olmayacak. Başkan Trump olmayacak. Hikaye Amerika'da geçse bile Amerika'nın bu versiyonu olmayacak. Bu anlamda politik bir dizi görmeyeceksiniz ve dizi, hikayesini kendi dünyasında anlatacak."

Dizide oyuncu olarak rol alıp almayacağı belli olmayan Youssef ise sektördeki en yetenekli yazar ve yapımcılarından biri olan Larry Wilmore ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı minnettar olduğunu ve SCH'in eşi benzeri görülmemiş ve tüm aile bireyleri için eğlenceli bir dizi olacağını dile getirdi.

17-10/24/bassem-youssef.jpg

Wilmore ve Youssef ikilisi senaryoyu kaleme alırlarken aynı zamanda Wilmore'un sözleşmesinin bulunduğu ABC Studios için yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.

İNANILMAZ AİLE FİLMİ ESİN KAYNAĞI OLMUŞ

Proje, Wilmore'un bir süredir sahip olduğu süper kahraman temalı bir dizi yapma fikrinden doğdu. Wilmore, proje için animasyon filmi The Incredibles'tan (İnanılmaz Aile) esinlendiğini belirtiyor.

17-10/24/the-incredibles.jpeg

Dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin