ABC'den yeni bir aile komedisi yolda: Everything's Under Control

ABC kanalı Everything's Under Control isimli yeni bir komedi dizisinin senaryosu üzerinde çalışıyor.

Amerikan ulusal kanallarından ABC içinde bulunduğumuz 2018-19 yayın sezonu için yeni dizilerini görücüye çıkarmaya hazırlanırken, bir yandan da gelecek yayın sezonları için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

ABC AİLE KOMEDİLERİNDEKİ BAŞARISINI SÜRDÜRME NİYETİNDE!

Kanal, tek kamera yöntemiyle çekilecek "Everything's Under Control" isimli komedi dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Orta batılı işçi sınıfına mensup bir aileyi merkezine alan dizinin senaryosunu Megan Gailey (Conan) ve Aaron Burdette (Man Seeking Woman) ikilisi kaleme alırken, yapımcı künyesinde Jamie Tarses ismi var.

18-09/23/everythins-is-under-control-yaraticilari.jpg

"EVERYTHING'S UNDER CONTROL" KONUSU

Everything's Under Control'ün konusu kısaca şöyle;

Dizinin hikayesi, orta batılı işçi sınıfı bir aileye odaklanıyor. Birçok güçlükle bir arada kalmaya çalışan aile büyük annelerinin alzheimer hastalığına yakalanması ile de uğraşmak zorunda kalır.

18-09/23/abc-kanali.jpg

Roseanne'nin gördüğü ilgi, spin-off'u The Conners'ın merakla beklenmesi sonrasında kanalın orta batılı işçi sınıfı aile merkezli yeni komedi dizileri için düğmeye bastığı ve Everything's Under Control'ün de bu doğrultuda geliştirilmeye başlandığı belirtiliyor.

Everything's Under Control dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin