Acun Ilıcalı, cani Murat Özdemir hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında adını duyuran, uygunsuz tavırları nedeniyle diskalifiye olmasıyla kendini daha da kaybeden Murat Özdemir hakkında Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı.

Merve Mutlu
19 Aralık 2018 - 17:19
Magazin

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında adını duyuran, uygunsuz tavırları nedeniyle diskalifiye olmasıyla kendini daha da kaybeden Murat Özdemir hakkında Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı.

Masterchef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir, geçtiğimiz günlerde bir papağana işkence yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşması ile gündeme gelmişti. Masterchef yarışması ile ünlenen Murat, bu korkunç görüntülerin ardından gözaltına alınmış ardından da akıl hastanesine sevk edilmesine karar verilmişti. 

18-12/19/murat-ozdemir.png

Acun Ilıcalı konuyla ilgili bir kınama paylaşımı yapmış ancak konuya ilişkin açıklama yapmamıştı. Daha önce çok kez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da canlı yayınlarda da Acun Ilıcalı hakkında konuşan Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı takıntı haline getirmesiyle gözler ünlü yapımcıya çevrildi. 

Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının Instagram hesabında yapılan paylaşıma göre Acun Ilıcalı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

18-12/19/2-sayfa.png

ACUN’DAN AÇIKLAMA... ‘İÇİM PARÇALANDI’ Acun Ilıcalı, Murat Özdemir hakkında şunları söyledi: “Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.  Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi ‘Reyting için tuttu’ denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovmuş.  Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda. Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum herhalde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin