Legacies 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The Originals dizisinin spin-off'u Legacies sezon ortası finalini gerçekleştirdi. Legacies 1. sezon 8. bölüm için takipçiler biraz bekleyecek...

The CW kanalının doğaüstü dizisi "Legacies" geride bıraktığımız hafta "Death Keeps Knocking on My Door" isimli sezonun yedinci bölümüyle ekranlara geldi. Sezon ortası finalini gerçekleştiren dizi böylelikle bir ayı aşkın bir araya girdi.

LEGACIES 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hope, okula gelen en son yaratık hakkında daha fazla şey öğrenmek için kitapları kurcalarken işler karmaşık bir hal alır ve kendisini karanlık korkularından biriyle yüzleşirken bulur. Malivore hakkında bazı bilgiler edinmek isteyen Hope, Necromancer'ın zihnine girer ancak tuzağa düşer.

Alaric'i ofisinde kilitli bırakıp onun karşı çıkmasına rağmen bu olayı gerçekleştiren Hope, bıçağı geri almanın Malivore'un kapılarını açmak için üç adımdan birincisi olduğunu fark eder. Necromancer'ın kendisine oynadığı oyun sonrasında ilk mühür bozulur.

18-12/19/necromancer-legacies.jpg

Rafael, kaza sonrasında ölümüne neden olduğu eskı kız arkadaşını yeniden karşısında görmenin şaşkınlığı içindedir. MG insan kanı ile beslenmeye kalkışır ancak kontrolü kaybeder ve yakalanır. Son olarak Hope, Landon'ın başının dertte olduğu yönünde bir mesaj alır.

LEGACIES 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Sezonun yedinci bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.05 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

İlk sezonu 16 bölümden oluşan dizi, geçen haftaya kıyasla düşük rakamlar elde etmiş olsa da genel ortalamasının altına düşmeyerek yoluna devam ediyor. Legacies'in bu rakamlarını koruması halinde ikinci sezon onayını almaya çok yakın olduğunu söyleyebiliriz.

18-12/19/legacies-1x08-kare2.jpg

LEGACIES 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN? UZUN BİR ARA!

Son bölümüyle sonbahar finalini gerçekleştiren Legacies, Julie Plec'in senaryosunu kaleme aldığı sezonun 8. bölümü "Maybe I Should Start From The End" ile 24 Ocak 2019 Perşembe akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hope (Danielle Rose Russell), başının belada olduğunu öğrendiği Landon'a (Aria Shahghasemi) yardım etmek için yola koyulur.

18-12/19/legacies-1x08-kare3.jpg

"Legacies" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin