Van Helsing 4. sezon onayını cebe koydu! Yeni sezon için önemli değişiklik!

Syfy kanalının popüler dizilerinden Van Helsing için 4. sezon onayı çıktı. Van Helsing 4. sezon detayları...

28 Aralık'ta gerçekleşecek üçüncü sezon finali öncesinde "Van Helsing" takipçileri için güzel haber geldi!

VAN HELSING SENEYE DE EKRANLARDA!

Syfy, Kelly Overton'ın başrolünde yer aldığı dizisine resmi 4. sezon onayını verdi. İlk üç sezon gibi 4. sezon da 13 bölümden oluşacak.

VAN HELSING 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine 2019'un ilk aylarında başlanması planlanan dördüncü sezonun bölümleri muhtemelen 2019'un sonbahar aylarından itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

18-12/20/van-helsing-dizi-1545258168.jpg

YENİ SHOWRUNNER: JONATHAN WALKER

Dördüncü sezon için kamera arkasında önemli bir değişiklik gerçekleşti. Yazar-yürütücü yapımcı Jonathan Walker (Continuum, Wu Assassins) dizi sorumluluğunu Neil LaBute'tan devraldı.

Walker yeni sezon için yaptığı açıklamada;

"İlk sezondan bu yana yazar olarak yer aldığım Van Helsing'in yeni sezonu için showrunner'lığı Neil LaBute'dan devralmanın heyecanı içindeyim.

4. sezonda yeni kötüler, beklenmedik kahramanlarla birlikte savaşacak. Yeni sezon için harika bir kurgu oluşturduk ve diziye sıkı sıkıya bağlı hayranlarımızla bunu paylaşmak için büyük bir heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

18-12/20/van-helsing-4-sezon-onayi-1545258181.jpg

Vanessa Van Helsing'in dünyaya vampirlerin hakim olduğu bir dünyada gizemli bir güce sahip olduğunu keşfetmesinin ardından hayatta kalan insanların vampirlere karşı verdiği mücadelede onlara liderlik etmeye başlaması üzerine gelişen olayları izleyicilere aktaran dizinin oyuncu kadrosunda Kelly Overton'a Missy Peregrym, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro ve Aleks Paunovic eşlik ediyor.

Nomadic Pictures (Fargo, Hell on Wheels) yapımcılığında hazırlanan Van Helsing'in yürütücü yapımı kadrosu Chad Oake, Mike Frislev (Nomadic Pictures); Evan Tyler, Dave Brown, Zadoc Angell (Echo Lake Entertainment) ve Daniel March'dan (Dynamic Television) oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin