Acun Ilıcalı Fox ekranlarına ve Sofrada yarışmasına savaş açtı!

Yapımcı Acun Ilıcalı kendi programını taklit eden yarışmaya dava açtı.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 16:05
Magazin

tv8 ekranlarının sahibi olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, bilindiği üzere yurt dışı yapımlarının telif haklarını satın alarak benzer programlar üretiyor. Yine tv8'de yayınlanan ve şimdilerde Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz adlı yemek yarışmasının taklidi olduğunu iddia ettiği Sofrada yarışmasına savaş açtı. 

19-12/04/seda-sayan-zuhal.png

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı Sofrada adlı yarışmanın taklit olduğunu ve haksız kazanım olduğunu iddia eden Ilıcalı bu konuyu daha önce de gündeme getirmişti. Şimdi o yarışmaya ve Fox TV'ye dava açmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından haberi veren Ilıcalı şöyle dedi:

"Bilindiği üzere TV8, her zaman telif ücretini ödeyerek orijinal TV formatlarını satın almakta ve yayınlamaktadır. “Yemekteyiz” adlı programımız da bunlardan biridir. Dolayısıyla ciddi bir telif ödediğimiz bu programın birebir kopyasını, hiçbir sorumluluk duygusu taşımadan alıp, “Sofrada” adıyla yayınlamak, düpedüz fikir ve emek hırsızlığıdır.
Bu konuyu, benzeri fikir hırsızlığı suçu işleyenlere ibret olacak biçimde adaletin önüne taşımaya kararlıyız."

19-12/04/acun-ilicaki.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin