Can Yaman'ın yeni dizisi tepkiler nedeniyle iptal oldu!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Can Yaman'ın yeni dizisi iptal oldu.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 15:14
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve Can Divit karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Can Yaman, son günlerde gündemdeki yerini sabit tutuyor. Talihsiz açıklamaları ile sosyal medyanın diline düşen oyuncunun yeni dizisi de gelen tepkilerin ardından rafa kaldırıldı. 

19-12/04/can-yaman.jpg

İlk olarak yurt dışındaki hayranlarının kiralık oyuncular ordusu olduğuna yönelik iddialar ve bazı işaretler ortaya çıkan oyuncu daha sonra verdiği bir röporajda, aralarında olay çıkan eski partneri Selen Soyder hakkında "Snop" ve "Libidosu düşük" gibi tanımlar kullanarak olay yaratan ve hem vatandaşların hem de ünlülerin ti'ye almaya başladığı isim son olarak da yurt dışı programındaki sözleri ile olay olmuştu. 

19-12/04/ispanya.jpg

"Buradan gittiğimiz zaman Can Yaman'ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz. Ancak Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayabilir misin? Kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?" sorusunu alan Can Yaman'ın, "Arka odaya geçelim kanıtlayayım." ifadelerini kullanması ise herkesi şaşırttı. Sosyal medyanın "cinsiyetçi" ve "ilkel" olarak adleddiği bu cevabın ardından da bir hamle de Faruk Turgut'tan geldi. 

Faruk Turgut yapımcılığında Şubat ayında çekimlerine başlanacak olan ve Can Yaman'ın başrol olacağı yeni dizinin iptal kararını, "Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz" sözleri ile 2. Sayfa programında duyurdu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin