Can Yaman'ın "libidosu düşük" dediği Selen Soyder cevap verdi!

Can Yaman'ın sözlerine Soyder de karşılık verdi.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 14:33
Magazin

Erkenci Kuş dizisi ile hayranlarını ve tanınırlığını artıran Can Yaman, geçtiğimiz günlerde gazeteci Cengiz Semercioğlu ile yaptığı röportajdaki açıklamaları ile gündeme bomba gibi oturdu. Hem vatandaşların hem de ünlülerin dahil olduğu "libidosu düşük" açıklamasının ardından Selen Soyder'den de açıklama gecikmedi. 

19-12/04/can-yaman-selen-soyder-ki-d.jpg

Can Yaman'a verdiği röportajda, Demet Özdemir ile olan uyumu sorulmuş, oyuncu da "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.

Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk." cevabını vermişti. 

Selen Soyder'den Can Yaman'a cevap var...

19-12/04/-selen-soyder.jpg

Daha önce Hangimiz Sevmedik setinde beraber çalışan ve aralarında yaşanan sorunlarla gündeme gelen ikiliden Selen Soyder, kendisine "Snop" ve "libidosu düşük" sözlerini kullanan Can Yaman'ı sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile ti'ye aldı. 

19-12/04/selen-soyder.png

“Çok şükür ki bugüne bugün libidosu düşük ve snop bir kadınım falan filan” notuyla bu kareyi paylaştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin