Tolga Sarıtaş Emmy Ödülleri'nde jüri üyesi oldu!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Emmy Ödülleri'nde Türkiye'ye bir başarı daha kazandırıldı.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 12:08
Kültür Sanat

Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Bey karakteri ile geçtiğimiz günlerde New York'ta 47.'si düzenlenen Emmy Ödül Töreni'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer tüm Türkiye'yi gururlandırmıştı. Bir gurur da oyuncu Tolga Sarıtaş sayesinde yaşandı.19-12/04/tolga-saritas.png

Aynı gecede birbirinden farklı dallarda ödüller sahibini buldu. Haluk Bilginer'in canlandırdığı emekli bir adliye memuru olan Agah beyin, Beyoğlu'nda yalnız ve sakin bir hayat yaşarken kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olan hayatında, her şeyi unutmanın bir fırsat olduğunu fark ederek hep planladığı ancak sürekli ertelediği cinayetleri işlemesini konu alan Şahsiyet dizisi geceden ödülle dönerken, gecenin jüri üyeleri arasında Türkiye'den bir başka isim daha vardı.

19-12/04/tolga-saritas-emmy.jpg

 

Şimdilerde Ferhat ile Şirin dizisinde Ferhat karakterini canlandıran ve yer aldığı her projede performansı ile çok konuşulan oyuncu Tolga Sarıtaş da 47. Emmy Ödül Töreni'nde jüri koltuğundaydı. En iyi Kadın Oyuncu dalında verilen ödülün jüriliğini yapan Sarıtaş ülkemize bir gurur daha yaşattı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin