Nancy Drew 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Nancy gerçeğin peşinde koşmaya devam ediyor... The CW kanalının gizem türündeki dizisi Nancy Drew'in yeni bölümünde neler olacak? Nancy Drew 1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Aynı isimdeki roman serisinden uyarlanan gizem türündeki "Nancy Drew" dizisi geçtiğimiz hafta "The Tale of the Fallen Sea Queen" isimli sezonun yedinci bölümüyle The CW ekranlarına geldi.

NANCY DREW 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; Lucy'nin cinayetini çözmenin Tiffany'nin cinayetini çözmeye yol açacağına inanan ekip her iki cinayetin tek görgü tanığı olan Lucy'nin ruhuyla iletişime geçmeye karar verirler. Bu son derece tehlikeli ruh çağırma seansına hazırlanırlarken, Lucy Sable'ın hayatının son birkaç saatini araştırmaya başlarlar. Sonunda korkutucu bir seansla birlikte ölü Lucy ile iletişime geçerler ve Nancy en büyük korkularından birini onaylayan bir gerçekle karşı karşıya kalır.

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto2.jpg

NANCY DREW 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi; Rebecca Rodriguez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.73 milyon izleyici rakamlarını elde ederek son dört haftanın en yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

NANCY DREW 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jesse Stern'in senaryosunu kaleme alıp; Alexis Ostrander'ın (Swamp Thing, Impulse) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "The Path of Shadows" 04 Aralık 2019 Çarşamba akşamı The CW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto3.jpg

NANCY DREW 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Nancy (Kennedy McMann) ve Drew ekibi, araba kazasının ardından Ace'in (Alex Saxon) ölümün kapısında olduğunu keşfederler ve onu geri döndürmeye çalışırlar.

Bir yandan araba kazasının fiziksel kanıtlarını araştırarak suçu çözmeye çalışan ekip doğa üstü dünyanın yollarında kendilerini bulurlar.

NANCY DREW YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto4.jpg

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto5.jpg

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto1-1575449055.jpg

19-12/04/nancy-drew-1x08-foto6.jpg

"Nancy Drew" (The CW) 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin