Hekimoğlu dizisinden ilk kareler paylaşıldı!

Ekranların yeni dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 11:12
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda başta  Timuçin Esen olmak üzere; Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Dr. House uyarlaması Hekimoğlu dizisinin setinden ilk kareler paylaşıldı. 

19-12/04/hekimoglu-1.png

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan House M.D. dizisinin uyarlaması olacak olan Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu için geri sayım başladı. Ne zaman başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı henüz bilinmeyen dizinin tanıtımları ise izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. 

19-12/04/hekimoglu-2.png

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizisi hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

19-12/04/hekimoglu-3.png

19-12/04/hekimoglu-4.png

19-12/04/hekimoglu.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin