Merve Mutlu
04 Aralık 2019 - 10:29
Magazin

En son Demet Özdemir ile Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve her dizisi Latin ülkelerinde satılan Can Yaman, son günlerde sık sık eleştirilerin odağı oluyor. Bu kez de İspanya'da katıldığı bir programda söyledikleri ile gündem olan Can Yaman, cinsiyetçi ve ilkel olmakla suçlandı. 

19-12/04/can-yaman-kimdir.png

Geçtiğimiz günlerde magazin gazetecisi Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda eski partneri Selen Soyder hakkında konuşarak, "libidosu yok" sözleri ile çok eleştirilen Yaman, henüz bu olay unutulmamışken bir gafa daha imza attı. 

İspanya'da bir programa konuk olarak katılan Can Yaman, "Buradan gittiğimiz zaman Can Yaman'ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz. Ancak Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayabilir misin? Kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?" sorusunu soran izleyiciye "Arka odaya geçelim kanıtlayayım." ifadelerini kullandı. 

Can Yaman'ın menajeri açıklama yaptı!

19-12/04/can-yaman.png

Bu olayın ardından Yaman'ın menajeri açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tamamen anlık gelişen espri. Zaten orada tercüman dâhil dört kişi Türkçe biliyor. Sonrada zaten çevirme diyor. 2.5 saatlik söyleşinin içinden 30 saniyelik bu anı alıp yayınlamakta ne kadar etik, bir şey diyemiyoruz. Can Yaman o röportajda 2.5 saat konuşuyor ve Hollywood’dan sonra Türk dizi ve filmlerinin dünyadaki başarısını çekimlerin zorluklarını ve emekleri anlatıyor. Diğer iki dizisi de İspanya’ya satıldı ve o hafta İspanya’da sosyal medyada bir numaraydı. Ama bunlar neden hiç konuşulmuyor"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin