MacGyver ve The Oath yaratıcılarından CBS'e yeni suç dizisi: Truth & Justice

Peter Lenkov ve Joe Halpin yeni bir suç dramasına imza atmaya hazırlanıyorlar! Truth & Justice dizisinin konusu ne?

CBS kanalı gözde dizilerin arkasındaki isimler Peter M. Lenkov (Hawaii Five-O, MacGyver, Magnum P.I.), The Oath yaratıcısı Joe Halpin ve The Dirt yazarı Neil Strauss'un arkasında olduğu yeni bir suç dramasının geliştirme çalışmalarına başladı.

CBS'TEN YENİ BİR SUÇ DİZİSİ YOLDA: "TRUTH & JUSTICE"

CBS TV Studios, Dan Lin'in Rideback ve Lenkov'un 101st Street Entertainment yapım şirketlerinin ortaklığında hazırlanan dizinin ismi "Truth & Justice" olarak duyuruldu.

19-12/04/truth-and-justice-1575414729.jpg

"TRUTH & JUSTICE" DİZİSİNİN KONUSU NE?

Lenkov ve eski gizli polisler Halpin ile Strauss'un senaryosunu birlikte kaleme aldıkları Truth & Justice'in hikayesi; eskilerin gözden düşmüş polisi şimdilerin özel dedektifi ve düşkünlük içindeki bir gazeteciye odaklanıyor.

Yeniden ayağa kalkmanın peşinde olmak gibi ortak amaçları bulunan ikili bir takım oluştur ve çatlak sistemin dışına çıkarak zeka, azim ve gelişmiş empati yeteneklerini kurbanların yaşamlarına derinlemesine dalmak ve failleri adalete teslim etmek için kullanmaya başlarlar.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

Lenkov, Halpin ve Strauss ile birlikte podcast şirketi Tenderfoot TV'den Donald Albright ve Rideback'ten Dan Lin ile Lindsey Libertore projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Sadece pilot bölüm için yazar ekibinde bulunan Lenkov, projenin resmi dizi onayı alması halinde yürütü yapımcı olarak ekipte yer almaya devam edecek.

19-12/04/hawaii-five-0.jpg

Truth & Justice dizi projesi CBS'in suç draması Hawaii Five-0'nun ardından Halprin ve Lenkov'u tekrar bir projede bir araya getirmiş oluyor. Lenkov'un dizi sorumluluğunu üstlendiği Hawaii Five-0'da Halpin yazarlık yapıyordu.

Şu sıralar yayında olan Hawaii Five-O, Magnum, P.I. ve MacGyver'ın ortak yaratıcısı konumundaki Lenkov yakın geçmişte CBS'te iki sezon ekranda kalan Salvation dizisinde yürütücü yapımcılık yaptı.

Lenkov, Truth & Justice dışında CBS Studios çatısı altında Barbie Kligman ve Judith McCreary ile birlikte The Terminal isimli bir hava alanı dramasının da geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Crackle'da ikinci sezonunu tamamlayan The Oath'ın yaratıcı ismi Halpin ise Chicago P.D.'de yürütücü yapımcı, FBI dizisinde danışman yapımcı olarak görev yapıyor.

Truth & Justice dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin