Çukur 3. sezon 11. bölümde neler oldu?

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'un son bölümünde neler oldu?

Merve Mutlu
03 Aralık 2019 - 17:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memilli'nin yer aldığı, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 3. sezon 11. bölümü yine oldukça beğenildi. Son bölümü kaçıranlar için son bölüm özetini sizler için derledik. 

19-12/03/akin.png

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümü ile de nefesleri kesmeyi başardı. 

Çukur son bölümde neler oldu?

Çukur'un posta koyduğu Bülent, Çukur'un kızlarını kaçırdı. Karış karış aramalar sonucunda, görevlendirilen kuryelerin bulduğu kızlar kurtarılırken, Yamaç da nispet olarak Azer'in kardeşini kaçırdı. Akın, Efsun ve ekibi ile birlik olup Çukur'a karşı planlar yapmaya başladı. 

19-12/03/ukur.png

Selim olanlardan Akın'ı suçlarken, Akın da "Babaya el kalkmaz ama soyadımı aldığına göre oğlun sayılmam" diyerek rest çekti. Vartolu ise hapisten çıkınca, babasının katilinin kim olduğunu bilen Ziya'nın peşinden Almanya'ya gitme planı yaptı. Sadiş'in engel olmaya çalıştığı bu gidiş ise Vartolu için tek yol gibi göründü. 

19-12/03/ukur-cumali.png

Cumali, Damla'ya sarkıntılık eden Nahit'in ipini çekmek için uğraşırken bütün Çukur taarruzdadır. Cumali Nahit'ten intikamını aldıktan sonra planlarına devam ettiler. Kadir'in ortadan kaybolmasına deliren Azer, Yamaç'a karşı bir plan daha yapıyor. 

Yamaç'a karşı bir plan da öldürdüğünü sandığı Timsah tarafından kuruluyor. Ağına çeken Timsah, Akın'la bir olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin