Halit Ergenç'in Babil dizisinin kanalı değişti!

Başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizi belN Connect kanalı ile anlaşmasını iptal etti.

Merve Mutlu
03 Aralık 2019 - 17:15
Yeni Bölüm

Başrolünde Halit Ergenç'in, kadrosunda ise: Ozan Güven, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Birce Akalay gibi başarılı isimleri bir araya getiren Babil dizisinin kanalı değişiyor. belN Connect ile anlaşılan dizi için yeni kanal arayışı başladı. 

19-12/03/babil-dizisi.jpg

Digiturk'un internet platformu olan beIN Connect'te izleyici karşısına geçmeye hazırlanan dizi, Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcı ve yayıncının ortak kararı ile kanalla olan anlaşmasını bozdu. Bu değişikliğin nedeni olarak da zamanlama sorunu olduğu öne sürüldü.

19-12/03/babil-dizisi-kanal-deuistirid.jpg

Ay Yapım tarafından hazırlanan Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryosunu kaleme aldığı ilk sezonu 13 bölüm olan dizi için Star TV ve FOX ile görüşülüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin