Yemin dizisinin Süheyla'sı Tuğçe Ersoy diziden ayrıldı!

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'in Süheyla'sı ölüyor.

Merve Mutlu
03 Aralık 2019 - 16:01
Yeni Bölüm

Karamel Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi hiç hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı dizinin bir karakteri de diziden ayrılıyor. 

19-12/03/kanal-7-yemin.jpg

Yönetmenliğini Ayhan Özen'in yaptığı, çok farklı dünyaya sahip iki genç olan Reyhan ile Emir'in, ettikleri yemin sonrası yaptıkları zorunlu evlilikte yaşadıkları mutlu; hüzünlü hikayesini anlatan dizi, senaryosunda çok kritik bir döneme giriyor. Memleketten İstanbul’a Hikmet bey tarafından getirtilen Reyhan'ın, Hikmet beyin ele avuca sığmaz, şımarık oğlu Emir ile evlendirilerek Hikmek beyin engelli kızı Suna’nın da geleceğini garanti altına almak istemesi ile başlayan dizinin önümüzdeki günlerinde çok başka şeyler yaşanacak. 

Yemin dizisinin Süheyla'sı Tuğçe Ersoy diziden ayrıldı!

19-12/03/suheyla.png

Kadrosunda: Özge Yağız(Reyhan), Gül Arcan(Yemin Dizisi Cavidan), Can Verel(Kemal), Derya Kurtuluş Oktar(Şehriye), Almira Tuğgül Küçükoğlu(Yonca), Ceyda Olguner(Cemre), Sıla Türkoğlu(Suna), Ali Dereli (Zafer) gibi isimleri bir araya getiren dizinin kadrosunda bir ayrılık yaşandı. Yemin dizisinde arabanın çarptığı Süheyla oracıkta can verdi. Süheyla kesin olarak öldü. Süheyla son nefesini, Emir’in kollarında ve Emir’e gerçekleri anlatırken verdi.

19-12/03/sujeya.png

Tuğçe Ersoy diziden ayrılırken emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin