Bizim Hikaye'nin Deniz'i Melisa Döngel Aşk Ağlatır dizisine katıldı!

Show Tv'nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır'a yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
03 Aralık 2019 - 13:48
Yeni Bölüm

En son Bizim Hikaye dizisinde şımarık ve zengin bir kız olan Deniz karakterini canlandıran ve sevilen bir oyuncu olan Melisa Döngel, başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Aşk Ağlatır dizisinin kadrosunda yerini aldı. 

19-12/03/melis-donge.png

Selim Bayraktar'ın da Hünkar Balaban karakteri ile dahil olduğu dizinin kadrosuna bu kez de Hünkar'ın diğer kızı yani Ada'nın kardeşi rolü ile Melisa Döngel dahil oldu. Hikayenin seyrinin tamamen değişeceği yeni bölümlerde, Döngel'in canlandıracağı Eylül karakterinin yapacakları ise merak uyandırıyor. 

19-12/03/aslk-aglatir.png

Ada'nın babası olan Hünkar'ın ortaya çıkması ile rengi değişen hikayede en son Nalan'ın bebeğinin babasının Mert olduğu ortaya çıkmış ve nikah kıyılmadan iptal olmuş, ancak o sırada Ada da Rüzgar'dan evlilik teklifi almıştı.. Nilahın iptal olması ile yeniden bir araya gelen Yusuf ile Ada'yı nelerin beklediğini görmek için Pazar akşamı 20.00'da Show TV ekranlarında buluşmayı unutmayın! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin