Acun Ilıcalı, Hull City'nin 1. yıl dönümünü kutladı!

19 Ocak 2022 tarihinde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı dün bu satın almanın yıldönümü yaptığı paylaşım ile kutladı.

Volkan Usta
20 Ocak 2023 - 10:50
Viral

Acun Ilıcalı, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirerek 19 Ocak 2022'de İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i aldı.

23-01/20/ekran-alintisi.PNG

"Tek aile, tek rüya" mottosuyla çıkılan bu yolculuğun 1. yıl dönümünü özel bir video paylaşarak kutlayan Ilıcalı, taraftarlara yolladığı mesajında "Benim için hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu. Bu yılın her anından çok keyif aldım. Bu şehrin ve insanlarının bana gösterdiği sıcaklık ve sevgi paha biçilemez. Geldiğim günden beri hep beraber güzel bir yolda ilerliyoruz. Eminim ki birçok mutluluğu beraber yaşayacağız. Bana inanıp beni desteklediğiniz için teşekkürler." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin