Acun Ilıcalı ile Merve Büyüksaraç arasındaki Survivor davasının kazananı Acun oldu!

Türkiye televizyonlarının sevilen programı Survivor ile ilgili mahkemelik olan Acun Ilıcalı ve Merve Büyüksaraç polemiğinin kazananı Acun oldu. İşte detaylar...

Merve Mutlu
15 Ocak 2019 - 14:58
Magazin

Türkiye televizyonlarında çok uzun yıllardır yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde reyting rekorları kıran Survivor programı, bitişinin ardından da konuşulmaya devam ediyor.

Şimdilerde yeni sezon hazırlıkları yapılan Survivor yarışmasının 2012 yılında katılan, manken ve model Merve Büyüksaraç'ın yarışmayla alakalı çeşitli iddialarda bulunması ortalığı karıştırmıştı. 

19-01/15/merve-acun.png

Merve Büyüksaraç, katıldığı yarışmada yemek verildiğini belirtmişti. Bu iddiaların ardından medya patronu Acun Ilıcalı, manken hakkında tazminat davası açarak iddiaları yalanlamıştı. Açılan davada nihayet sona gelindi. 

Mahkeme Acun Ilıcalı'yı haklı buldu!

19-01/15/acun.jpg

İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a, avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.

Mahkeme model olan Merve Büyüksaraç’ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti. Böylece o dönem çok konuşulan Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç davası nihayet sonlanmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin