Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı için aldığı düğün hediyesi evi satıyor!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından, oturdukları evi satışa çıkardı. Detaylar haberimizde..


30 Ocak 2019 - 16:18
Magazin

Tv8 kanalının sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı ile, 2017 yılında evlendiği ve 2018 yılında aniden ayrıldığı eski eşi Şeyma Subaşı her yaptıkları ile gündem olmaya devam ediyor. 

Şeyma Subaşı'nın almaya başladığı nafakanın miktarı gündemden henüz düşerken, şimdi de Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı için evlilik hediyesi olarak aldığı ve evliyken beraber oturdukları Kuruçeşme'deki lüks villanın satışa çıkarılması gündem oldu. 

Acun Ilıcalı'yla ayrıldıktan sonra Miami'deki evini boşaltan Şeyma Subaşı, şimdi de Kuruçeşme'deki lüks villasından ayrılmaya hazırlanıyor. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre ünlü televizyoncu, eski eşine düğün hediyesi olarak aldığı 56 milyon liraya aldığı Kuruçeşme'deki villayı 13 milyon euro'ya satılığa çıkardı.

Şeyma Subaşı’nın da Bebek'te kendine göre mütevazı 3+1 dairelere bakmaya başladığı öğrenildi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin