Acun Ilıcalı Tv8'in Gerçeğin Peşinde Programını yayından kaldırdı!

Yapımcı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Tv8'in haftaiçi her gün yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programını yayından kaldırdı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 13:50
Magazin

Yapımcı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Tv8'in haftaiçi her gün yayınlanan ve 2 buçuk sezondur devam eden 'Gerçeğin Peşinde' programını yayından kaldırdı.

Yurtdışındaki başarılı formatları Türkiye'ye uyarlayan Tv8'in patronu Acun Ilıcalı, haftaiçi hergün başarılı sunucu Serap Paköz'in sunumu ile ekrana gelen program Gerçeğin Peşinde'nin fişini çekti.

18-12/27/gercegin-pesinde.png

Daha önce, reyting listelerindeki başarısızlığı nedeniyle gündem olan ve yayın saati değiştirilen program bu değişikliğe rağmen yine reyting listesinde çakılarak kara listeye alındı. 

Müge Anlı'ya rakip olarak gösterilen program cuma günü son kez yayın yapacak ve 2.5 sezondur TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde yayından kaldırılacak.

18-12/27/gercegin-pesi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin