Halka dizisi ne zaman başlayacak? Hande Erçel'in yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in rol alacağı Halka dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 12:16
Magazin

Müjdesi aylar öncesinden verilen ve hazırlıkları büyük bir titizlikle yürütülen Halka dizisinin yayın tarihi ve kadrosu nihayet belli oldu. 

Oyuncu kadrosunda: Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Nazan Kesal, Burak Sergen, Umut Karadağ, Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Hazal Subaşı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Halka dizisinin birbirinden farklı afiş tasarımları da oldukça dikkat çekiyor. 

18-12/27/halka-4.png18-12/27/halka-3.png18-12/27/halka-2.png18-12/27/halka-1.png

Afiş tasarımlarında bebek, anahtar, plak ve hap imgeleri kullanan Halka dizisinin bu tasarımlarla ne mesaj vermeye çalıştığı merak konusu oldu. 

Halka dizisi ne zaman başlıyor?

18-12/27/halka-muhur.png

Yapımcılığını Es Film ve Yusuf Esenkal'ın üstlendiği dizide mafya, para, vicdan ve suç gibi çarpıcı konular işlenecek ve izleyenlere heyecanlı anlat yaşatacak.

TRT1 ekranlarında ilginç bir hikayeyle karşımıza çıkacak olan Halka dizisinin herhangi bir değişiklik yaşanmazsa 15 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da izleyicinin beğenisine sunulması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin