Kadir Doğulu'nun yeni dizisi Vuslat'ın yayın tarihi belli oldu!

Başrolünde Kadir Doğulu'nun rol alacağı Vuslat dizisinin yayın tarihi belli oldu. İşte dizi hakkında merak edilenler ve detaylar..

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 11:45
Magazin

Son olarak Babamın Günahları adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan Kadir Doğulu'ya Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün başrollerde eşlik edeceği Vuslat dizisinin yayınlanan tanıtım filmi izleyiciden büyük ilgi gördü. 

Uzun bir süredir hazırlıkları devam eden ve merakle beklenen Vuslat dizisinde, Ümit Kantarcılar, Baran Bölükbaşı, Gamza Kaya, Serra Pirinç, Pelin Uluksar ve pek çok başarılı isim de yer alıyor. 

18-12/27/vualat-1.png

Yayınlanan tanıtım filmiyle de oldukça dikkat çeken Vuslat dizisi, "iyi insan olmak" karmaşası konu alacak. Aşk temasının da dahil olduğu Vuslat dizisinde tüm bunlar Ariflerin Satrancı olarak da bilinen Osmanlı Satrancı Satranc-ı Urefa üzerinden anlatılacak.

Vuslat dizisi ne zaman başlıyor?

18-12/27/vuslat1.png

Dizilerin 3 hafta süreyle yayınlanmayacağına yönelik iddiaların ardından hiç beklenmedik bir sürpriz yaşandı ve Vuslat dizisinin yayın tarihinin 7 Ocak olduğu açıklandı. 7 Ocak'ta TRT1 ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulacak olan Vuslat dizisi, Pazartesi akşamları için iddialı yapımlardan biri olacak gibi görünüyor. 

Vuslat dizisinin Aziz'ini oyuncu Kadir Doğulu anlattı!

Almanya’da doğan ve 15 yaşında Türkiye’ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz karakterini canlandıracak olan Kadir Doğulu, rolü gereği otoriter, dikkatli, karizmatik, veliaht olarak aile şirketini yönetecek.

Vuslat’ta “aşık” kavramının bedenlenmiş hali olacak olan Doğulu, Aziz’i şöyle anlatıyor: ‘Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin