MasterChef programının perde arkasını, yarışmanın şampiyonu anlattı!

Haftalardır süren büyük bir rekabetin ardından MasterChef programının kazananı Uğur oldu. Uğur, katıldığı Eser Yenenler Show programının 7. bölümünde MasterChef'in perde arkasını anlattı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 11:28
Magazin

Haftalar süren zorlu mücadele sonucunda MasterChef Türkiye’yi şampiyonlukla bitiren Uğur, tv8 ekranında Eser Yenenler’in sunumuyla yayınlanan Eser Yenenler Show'un konuğu oldu. MasterChef Uğur, yarışmasının perde arkasını anlattı.

Tv8 ekranlarının sevilen programı Eser Yenenler Show'un 26 Aralık akşamı yayınlanan bölümünün konuğu, MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Uğur'du. Eser Yenenler’in başarılı sunumuyla, ilgiyle takip edilen programda neşeli anlar yaşandı. 

18-12/27/masterchef.png

 MasterChef programında her zaman hırslı ve iddialı bir yarışmacı olan Uğur'un şampiyonluk hisleri sorulduğunda:

"Ben buradan Kerem'e de teşekkür ederim. Asla onun hakkını yiyemem. O da gayet iyi bir aşçı bunu herkes bilsin isterim. Şeflerim çok güzel eğitimler verdi. Onlardan aldığımız eğitimleri değerlendirdim demek ki ben oldum MasterChef. O tek kişilik bir yol biz orada iki kişi gitmeye çalıştığımız için bize düşman kardeşler dediler. Somer şefimin de dediği gibi biz asla centilmenliği elden bırakmadık. O yüzden adımız düşman kardeşlere çıktı. En sonda da Hacıvat ve Karagöz olduk." cevabını verdi. 

18-12/27/eser.png

"Seni en çok zorlayan hangi şefti?" sorusuna ise "Somer Şefti." cevabını veren MasterChef Uğur sözlerine şunları da ekledi;

"Masterchef'te en zorlandığım an: Biz ilk 14'e seçilirken, içerde ilk önce Ercan abi aldı önlüğü, ondan sonra Umut aldı. Ama içeri giriyor 4 kişi, dışarı çıkıyorlar 1 kişi 2 kişi almış önlüğü. Tuğçe'ye baktılar e Tuğçe de aldı. Ben kaldım öyle. Somer Şef öyle güzel oynadı ki orada, böyle diyor: 'Masterchef olmak için çok şey yapman lazım.' Diyorum ki: Evet şef, evet şef. Hadi ben gideyim artık da evde bari uyuyayım modundayım. Al dedi bu önlüğü. Abi ben orda önlüğü bi aldım, çıkarken izledim kendimi televizyondan."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin