Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz Fenerbahçe için ne kadar bağış topladı?

Yapımcı Acun Ilıcalı ve şovmen Cem Yılmaz, Fenerbahçe için ortak bir projede bir araya geldiler. Ne kadar bağış toplandı?

Merve Mutlu
16 Mayıs 2019 - 15:31
Magazin

Tv8 ekranlarının sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı ve Türkiye'nin başarılı şovmenlerinden Cem Yılmaz, "Var mısın Yok musun" yarışmasının ardından yeniden bir proje için bir araya geldi.

19-05/16/cem-yilmaz.png

Komedyen Cem Yılmaz ile bir araya gelerek hazırlıkladıkları kampanyayı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile de paylaşarak desteğini alan Acun Ilıcalı, bu projesini ekranlara taşıdı. 

"Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum... Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm, başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz.
12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız. Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı ‘win-win’ kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim… Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız! #FENEROL @fenerbahce" diyen Ilıcalı, sahibi olduğu kanalda WinWin adlı bir format hazırladı ve sundu.

Fenerbahçe'ye ne kadar bağış yapıldı?

19-05/16/fenerbahce-icin.jpg

Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde TV8 ve FBTV ortak yayınında canlı yayınla ekranlara gelen, 4 Nisan’da startı verilen FENER OL kampanyası kapsamında ünlü isimlerin yer aldığı Win Win projesi kapsamında Türkiye genelinde iki günde 300 TL değerinde olan formalardan 123 bin adet satıldı ve 20 TL'lik SMS bağışı 950 bin kez atıldı. Açıklanan verilerin ardından 55 milyon 900 bin TL toplandığı belirtildi.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin