Bir Aile Hikayesi Nil (Ezgi Eyüboğlu) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosu da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. 11. bölümde diziye katılan Nil kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
16 Mayıs 2019 - 14:40
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosu da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. 11. bölümde diziye katılan Nil kimdir? Gerçek adı nedir?

Bir Aile Hikayesi Nil kimdir?

19-05/16/bir-aile-gikayesi-nil.png

Nil, Berk'in unutamadığı eski aşkıdır. Berk'i terk etmiştir ve Berk bu duruma sessiz kalmıştır. Ancak onca zaman sonra yeniden bir araya geleceklerdir. 

Bir Aile Hikayesi dizisinde Nil karakterini Ezgi Eyüboğlu canlandırmaktadır. 

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

19-05/16/ezgi-eyuboplu.jpg

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi (2005) ve İstanbul Teknik Üniversitesi Müzikoloji Bölümü mezunudur. İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.

İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.
Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin