Kalk Gidelim dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Sevilen aile komedi dizisi Kalk Gidelim ne zaman sezon finali yapacak? İşte merak edilen sorunun cevabı!

Nurşah
16 Mayıs 2019 - 14:27
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarının sevilen aile komedi dizisi Kalk Gidelim'in sezon finali tarihi belli oldu! Cumartesi akşamları ekrana gelen yeni bölümleriyle izleyiciden beğeni kazanan dizi ne zaman sezon finali yapacak?

19-05/16/kalk-gidelim-sezon-finali-1558004484.jpg

Kalk Gidelim sezon finali ne zaman?

Çekimlerine Muğla'da devam edilen ve sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile her bölümü  kahkahalar eşliğinde izlenen Kalk Gidelim dizisi gelecek sezon için ekran vizesi almayı başardı! Son dönemde setinde yaşanan tatsız olaylara ilişkin iddialarla gündeme gelen Kalk Gidelim yaz sezonu için ara vermeye hazırlanıyor...

19-05/16/kalk-gidelim-bitiyor-mu-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Kalk Gidelim dizisi 1 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek... Sevilen dizinin yayın günündeki bir diğer rakibi Bir Aile Hikayesi de 1 Haziran'da sezon finali yapacak. Erkenci Kuş ise yaz ayları boyunca, salı günleri izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin