Bizim Hikaye bu akşam yok mu? Final ne zaman?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin yayın akışından kaldırılması izleyicilerde merak uyandırdı. Bizim Hikaye neden yok?

Merve Mutlu
16 Mayıs 2019 - 13:42
Yeni Bölüm

Başrollerinde Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın rol aldığı ve Shameless adlı yabancı diziden Fox ekranları için uyarlanan Bizim Hikaye dizisi bu akşamki yayın akışından çıkarıldı. 

19-05/15/bizim-hijaye.png

Bizim Hikaye yeni bölüm ne zaman? Final tarihi netleşti!

Shameless uyarlaması olan dizi, 30 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan bölümü ile final yapacaktı. Ancak oyuncu Hazal Kaya'nın hamileliğinin de etkisi ile daha erken final yapılmasına karar verilmiş ve final tarihi 16 Mayıs Perşembe akşamına alınmıştı. 

Dizinin sevenleri, yayın akışına baktıklarında, 20.00'da başlayan dizinin yerine Nadide Hayat adlı yapımın koyulduğunu görerek büyük şaşkınlık yaşadı. 

19-05/15/screenshot_1.png

Dizinin sosyal medya hesapları da yayınlanacak olan 70. bölüm fragmanını paylaşarak 23 Mayıs'ta yayınlanacağı notunu düştüler. Final bölümü merakla beklenen dizinin ekranlara veda edeceği tarih de böylece netlik kazandı. 

Dizinin final bölümünün fragmanı da dizinin fanlarını ve BarFi'cileri oldukça duygulandırdı. Barış ve Filiz aşkının başlangıcından itibaren görüntülerinin yer aldığı fragmanda neler olacağı da büyük merak uyandırdı.

İşte Bizim Hikaye dizisinin 70. bölüm final fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin