Oyuncu Gamze Topuz'un sevgilisi Tümer Metin ilişkileri hakkındaki soruya büyük tepki verdi!

Son olarak Erkenci Kuş'ta rol alan Gamze Topuz'un sevgilisi olan futbol yorumcusu Tümer Metin, söyleşide öfke kustu.

Merve Mutlu
16 Mayıs 2019 - 13:37
Magazin

En İyi Arkadaşım adlı dizi ile başladığı oyunculuk hayatı boyunca birçok dizide rol alan Gamze Topuz, 3 yıldır beraberlik yaşadığı ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin'in önceki gün Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşisine katıldı. 

19-05/16/gamze-topuz.jpg

Söyleşi sırasında futbol üzerine uzun uzun konuşan Metin keyifli şekilde yaptığı söyleşide, gelen bir soru üzerine gerildi. Gelen soru futbol ile değil Tümer Metin'in ilişkisi ile ilgiliydi. Gamze Topuz ile ilişkileri başlamadan önce Cansu Canduran ile 15 yıl süren evliliğini noktalayan Tümer Metin, eski eşi ile dost kalmayı başarmıştı. 

Gamze Topuz hayatına girdikten sonra da dost kalmaya devam eden ikili, söyleşide soru konusu oldu. Topuz ile 3 yıllık bir ilişkisi olan Metin, soru karşısındaki öfkesini dışavururken, kendisini ön sıradan dinleyen sevgilisi Gamze Topuz'un kendisini sakinleştirmek adına "Çocuk soru soruyor" demesini dahi duymazdan geldi.. 

Tümer Metin ile öğrenci arasında geçen diyalog...

19-05/16/tumer-metin.png

Öğrenci: Şu an Gamze (Topuz) hanımla düzeyli bir ilişkiniz var. Kendisi de şu an aramızda…
Tümer Metin: Hadi bakalım!
Öğrenci: Eski eşiniz Cansu (Canduran) hanım ile de dost bir şekilde ayrıldınız ve dost kaldınız. Bu durum nasıl oldu? Gamze hanım bu duruma ne diyor?
Tümer Metin: Gamze hanımın da evliliği vardı. O da ayrıldı. Hatta çocukları var evliliğinden… Eski eşi geliyor Elis’i alıyor, gidiyor. Sen neresindesin işin anlamadım.
Öğrenci: Yoo hani, bu durumu nasıl ayarlayabildiniz?
Tümer Metin: Bak şöyle söyleyeyim sana Cansu hanım benim hayatıma girdiğinde, hayatıma girip 15 sene hayatımda kalıp boşanmaya karar verdiğimiz dakika Gamze hanım hayatımda yoktu. Yani anlatabildim mi?

Sinirlenen ve öğrencinin üzerindeki fosfor yeşili tişörtü de konuşmasına dahil eden futbol yorumcusu Tümer Metin sözlerine şöyle devam etti:

Tümer Metin: Hiç kimse nikah masasına ‘Ben bir gün ayrılacağım” diye de oturmuyor. Yine hiç kimse yarın öbür gün benim hayatıma fosfor yeşili bir tişört giymiş bir erkek çocuğu girer diye ‘Ben bu arkadaşla ilişki yaşamayayım’ demiyor. Ulan manyak mısın sen! Hayat böyle bir şey değil, oğlum. Hayat böyle bir şey değil. Hayat böyle bir şey değil. Hayat akıp gidiyor.
Tümer Metin: Diyorum ki, ya sev arkadaşım. Ya sev ya... Biten ilişkini de sev. Yeni hali hazırda olan ilişkini de sev. Senin niyetin mevcut ilişkin varken hâlâ geçmişteki ilişkilerinle ilişkiyi kopartmamaksa ben onun yolunu öğretirim. Ya şu an beraber olduğun hanımefendi de geçmiş ilişkileriyle devam etmek istiyorsa… N’apıcaz o zaman? Kaldıramazsın sen? Gözünde görüyorum senin.
Salonda bir anda gergin bir atmosfer oluştu. Tümer Metin’in sesine yansıyan öfkesini yersiz bulan sevgilisi Gamze Topuz da oturduğu yerden ünlü yorumcuya seslendi.
Gamze Topuz: Çocuk onu soruyor.
Tümer Metin: Ben nasıl mı yaptım? Ya arkadaşım ben Cansu hanım, söylüyorum. 3 senedir beraber olduğum hanımefendi burada oturuyor. Cansu hanımla ayda yılda bir telefonda konuşursak görüşürsek görüşürüz. Allah yolunu açık etsin. En ufak bu anlamda bir şeyimiz yok. Ama 15 sene geçirdi. Düşman da değiliz tabii ki.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin