Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tek celsede boşandı!

Geçtiğimiz yılın eylül ayında özel bir düğünle Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bugün boşandı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 14:11
Magazin

Birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanacakları haberi gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programında bu iddiaları doğrulamasıyla da olay netlik kazandı. 

UçanKuş’un haberine göre, bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti, bugün anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Silivri Adliyesi'ne girerken böyle görüntülendi.

18-11/26/acun-ilicali-1543231052.jpg

18-11/26/eyma-subasi.jpg

Adliyeye birlikte gelen ikilinin rahat tavırları ve yüzlerindeki gülümseme dikkat çekti. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasının ardından, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi olan Şeyma Subaşı'nın olaylarla hiçbir alakası olmayan "Günaydın" paylaşımı da dikkat çekti.

18-11/26/eyma-subasi-ilk.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin