Gülperi Ajda (İrem Kahyaoğlu) kimdir?

İrem Kahyaoğlu Gülperi dizisi ekibine katıldı! Sevilen oyuncu dizide Ajda karakterini canlandıracak!

Nurşah
26 Kasım 2018 - 14:29
Yeni Bölüm

Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın arkadaşı Şengül karakterini canlandıran başarılı oyuncu İrem Kahyaoğlu Gülperi dizisine transfer oldu! Dizide Ajda karakterini canlandıracak olan İrem Kahyaoğlu kimdir, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde...

18-11/26/gulperi-ajda.jpg 

İrem Kahyaoğlu kimdir?

Yasak Elma dizisinde Şengül karakterini canlandıran İrem Kahyaoğlu Gülperi dizisine transfer oldu! Başarılı isim Gülperi dizisinde Ajda karakterini canlandıracak. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü ise 30 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısında olacak!

 İrem Kahyaoğlu 1980 senesinde İzmit'te dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 38 yaşındadır. Çok küçük yaşlarından beri oyunculuğa gönül veren İrem Kahyaoğlu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü mezunudur. 

Kahyaoğlu ilk olarak Atv'de yayınlanan Aliye dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştır. Günümüze gelene dek pek çok dizi ve projede yer almıştır. Sevilen isim son olarak Gülperi dizisinde Ajda karakteri ile karşımıza çıkacak!

 18-11/26/irem-kahyaoglu-gulperi.jpg

İrem Kahyaoğlu dizileri

-Aliye
-Karadayı
-Aşk Yalanı Sever
-Kiralık Aşk
-Yıldızlar Şahidim
-Yasak Elma
-Gülperi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin