Deren Talu, Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu yönündeki iddialara cevap verdi!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani ayrılığının ardından iki taraf için de yasak aşk dedikoduları yayıldı. İddialara göre Deren Talu ile Acun Ilıcalı arasındaki ilişki boşanmanın sebeplerindendi. Defne Samyeli'nin büyük kızı olan Deren Talu aslında kimdir?

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 14:38
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani ayrılıkları magazin dünyasına bomba gibi düşerken, iki taraf için de yasak aşk iddialarının yayılması çok sürmedi. Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile ilişki yaşadığı konuşulurken Acun Ilıcalı ile Deren Talu'nun da ilişki yaşadığı ve bu nedenle tek celsede boşandıkları konuşuldu. 

Defne Samyeli'nin kızı olan Deren Talu, boşanma iddiaları gündeme geldiğinden beri herhangi bir açıklama yapmıyordu. Adı Acun Ilıcalı ile anılmaya başladığında da sessiz kalmaya çalışan Deren Talu sessizliğini bozdu ve iddialara yanıt verdi.

18-11/26/deren-talu-aciklama.png

"Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz."

Hakkında çıkan iddiaları reddeden Deren Talu, bu iddialarda bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağını söyledi.

18-11/26/deren-t.png

Deren Talu kimdir?

Deren Talu 1977 yılında, İstanbul'da, Defne Samyeli ve Eren Talu çiftinin çocuğu olarak doğdu. ENKA okullarında lise eğitimini tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini Los Angelas'ta aldı. Manken olmak isteyen Deren Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer alarak bu hayali için ilk adımı attı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin