Adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Deren Talu'nun annesi Defne Samyeli ateş püskürdü!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani ve sürpriz ayrılıklarının ardından, gözler yasak aşk dedikodularına çevrildi. Acun Ilıcalı'nın ilişkisi olduğu ileri sürülen Deren Talu'nun annesi ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli iddialara ateş püskürdü. Detaylar haberimizde'

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 15:07
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani ayrılıkları magazin dünyasına bomba gibi düşerken, iki taraf için de yasak aşk iddialarının yayılması çok sürmedi. Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile ilişki yaşadığı konuşulurken Acun Ilıcalı ile Deren Talu'nun da ilişki yaşadığı ve bu nedenle tek celsede boşandıkları konuşuldu. 

Defne Samyeli'nin büyük kızı olan Deren Talu hakkında çıkan yasak aşk iddialarını reddederken, Defne Samyeli de kızı hakkında çıkan iddialara kendi sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

18-11/26/defne-samyeli-aciklama.jpg

"Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, ne Londra'sı, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."

 Defne Samyeli kimdir?

18-11/26/dene-samyeli-kim-1543235117.png

17 Mart 1972 doğumlu olan oyuncu ve sunucu, 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.
Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur. Haber'de A3 haber kuşağını sunmuştur. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin