Acun Ilıcalı'dan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çiftinin boşanmasının ardından Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi!

Nurşah
26 Kasım 2018 - 15:23
Magazin

Sürpriz bir kararla magazin gündemine düşen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti görüntülendi. Acun Ilıcalı boşanma sonrası ilk açıklamayı yaptı! İşte detaylar!

Acun Ilıcalı'dan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Şubaşı geçtiğimiz sene evlenmişti. 49 yaşındaki başarılı isim, boşanmasının ardından şu açıklamalarda bulundu:

Sonuçta her evlilikte boşanma da var ayrılmak da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk. Kurtaramadık. Buraya biraz insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı. Olabilir yani sonuçta ikimiz için de demek ki hayırlısı böyle. Sadece bir parantez açmam gerekiyor. Popülerliğimizden kaynaklanan dedikodular, çirkin dedikodular, olmasın. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik, olmadı yürütemedik. Bu konuda çirkin dedikodulara rağbet edilmemesini diliyoruz... Hayatta bir tek ölüme çare yok... İddialar olabilir, hepsi çirkin. Dediğim gibi severek evlendik yürütemedik. Saygıyla da ayrılıyoruz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin