Titans 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

DC Universe platformunun popüler süper kahraman dizisi Titans'ın 1. sezon 8. bölümünde hikayeye Donna Troy dahil oluyor. Yeni bölümde neler olacak?

Batman ile arası açılan Robin'in küllerinden yeniden doğup süper güçlere sahip genç yaştaki uyumsuz insanlardan suçla mücadele eden muazzam bir ekip kurmasını konu edinen DC Universe dizisi "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi, son olarak "Asylum" isimli yedinci bölümüyle izleyiciyle buluştu.

TITANS 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir önceki bölümde Dr. Adamson, Rachel'ın öz annesinin hayatta olduğunu ve gizemli organizasyon tarafından sır gibi saklanan bir psikiyatri kurumunda esir tutulduğunu iddia etmişti.

Yeni bölümde ekip, en derin korkuları ve hassas noktaları ile yüz yüze geldikleri zorlu bir mücadele sonrasında Dr. Adamson ve diğer düşmanları ortadan kaldırıp Rachel ve annesini bir araya getirmeyi başardı.

18-11/26/titans-asylum-bolumu.jpeg

Tesis ateşe verilirken bu esnada Dick Grayson kostümünü ateşe atıp Robin kimliğinden çıkmanın ilk adımını attı.

TITANS 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Titans'ın yeni bölümü "Donna Troy" 30 Kasım Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti üçlüsünün kaleminden çıkan bölümün yönetmen koltuğunda Alex Kalymnios oturuyor.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

TITANS 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Titanlar fikir ayrılıkları sonrasında en azından şimdilik yollarını ayırır.

18-11/26/conor-leslie-titans.jpg

Dick Grayson bazı sorularına cevap almak için eski arkadaşı Donna Troy'dan (Conor Leslie;The Man in the High Castle) yardım ister. Bu bölümle birlikte Wonder Girl olarak bilinen karakter Titans evrenine eklenmiş oluyor.

18-11/26/titans-1x08-foto1.jpg

Son bölümün ardından artık Dick'in yeni kimliğini bulması gerekmektedir. Bu durum muhtemelen kendisinin Nightwing'e dönüşümüne yol açacaktır.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/26/titans-1x08-foto.jpg

18-11/26/titans-1x08-foto2.jpg

"Titans" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin