Boşanma sonrası Şeyma Subaşı'dan ilk sosyal medya paylaşımı!

Gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının ardından açıklamalar yavaş yavaş geliyor. Şeyma Subaşı da boşanma davasının ardından ilk sosyal medya paylaşımını yaptı. İşte o paylaşım..

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 15:57
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani bir şekilde boşanma kararı almaları ve bugün görülen boşanma davasının ardından tek celsede boşanmaları gündeme bomba gibi düştü. Bu ani ayrılığın ardından üst üste açıklamalar ve yayınlamalar yapıldı. 

18-11/26/acun-ve-seyma.jpeg

Acun Ilıcalı boşanma davasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sonuçta her evlilikte boşanma da var ayrılmak da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk. Kurtaramadık. Buraya biraz insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı. Olabilir yani sonuçta ikimiz için de demek ki hayırlısı böyle. Sadece bir parantez açmam gerekiyor. Popülerliğimizden kaynaklanan dedikodular, çirkin dedikodular, olmasın. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik, olmadı yürütemedik. Bu konuda çirkin dedikodulara rağbet edilmemesini diliyoruz... Hayatta bir tek ölüme çare yok... İddialar olabilir, hepsi çirkin. Dediğim gibi severek evlendik yürütemedik. Saygıyla da ayrılıyoruz..." dedi. 

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından gözler Şeyma Subaşı'na çevrildi. Boşanma ile ilgili herhangi bir açıklama ya d paylaşım yapması beklenen Subaşı, Instagram hesabı üzerinden ilk olarak bir story paylaştı. Paylaştığı story'de gülücükler saçması dikkatlerden kaçmadı.

18-11/26/eymaaa.png

Kendi cafesi olan Healthyish Cafe'ye giden Şeyma Subaşı eğlendiği anları kaydederek sosyal medya üzerinden paylaştı. 2.8 milyon takipçiye sahip olduğu Instagram'da bir fotoğrad karesini de paylaşan Şeyma Subaşı'nın konuyla ilgili herhangi bir şey söylememesi dikkat çekti.

18-11/26/eyma-subasiii.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin