Çukur dizisinde heyecan doruğa ulaşacak! Koçovalılar geri mi dönüyor?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da heyecan zirveye ulaşacak. Yamaç'ın Çukur'un sokaklarında görülmesi herkesi heyecanlandırdı. Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 16:39
Yeni Bölüm

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Çukur dizisi, macera dolu bölümleriyle izleyici ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gökhan Horzum'un kaleme aldığı ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstengil'in yer aldığı Çukur dizisininin yeni bölümünün ön izlemesi heyecanı daha da artırdı.

18-11/26/ukur.jpg

Yayınlanan yeni bölüm ön izlemesinde, Yamaç’ın mahalleye önce tek başına giriyor. Fonda ise artık Çukur ile özdeşleşmiş ve Ceylan Ertem’in yorumuyla bütünleşen Zalım şarkısı çalıyor. Yamaç yürümeye başlıyor, arkasından bir kaç adam daha yürüyor. Yamaç yürüdükçe, her sokaktan toplu halde mahalleliler çıkmaya başlıyor. Pencerelerden sarkan insanların şaşkın bakışları altında Yamaç önde, mahalleliler arkasında büyük bir kalabalık oluşmaya başlıyor.

Bir kadının gözyaşları içinde Yamaç’a seslenip “Dönün artık mahalleye” demesi, Yamaç’ı da duygulandırıyor. Bu sahneleri izleyenler, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Koçovalılar’ın Çukur’u almak için başka hamleler yapacağına inanmaya başladı.

18-11/26/ukur-on-izleme.jpg

Çukur yeni bölümde neler olacak?

Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmamaya kararlıdır. Onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek ve bu sırlar, Yamaç’a zor anlar yaşatacak. Vartolu, Saadet’e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek.

Ancak Vartolu’nun, Yamaç’tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu olacak. Çukur’da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirecek. Yamaç’ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere “Çukur eski günlerine mi dönecek?” sorusunu sorduracak. Cumali’nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan’ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Cumali’nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin