Londra'nın ilk kadın dedektifiyle tanışmaya hazır mısınız? Miss Scarlet and The Duke dizisini tanıyalım!

Peaky Blinders'ın Linda Shelby'si Kate Phillips başrolünde yer aldığı Miss Scarlet and The Duke dizisinde bu kez 19. yüzyıl Londra'sının ilk kadın dedektifi olarak karşımıza çıkıyor.

A+E Networks International, İngiliz suç-dedektiflik draması "Miss Scarlet and The Duke"u duyurdu.

Miss Scarlet and The Duke dizisiyle ilgili ilk bilgilere bakacak olursak;

"MISS SCARLET AND THE DUKE" KONUSU

Rachael New'un (Grantchester, The Mallorca Files, EastEnders) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesinin merkezinde 19. yüzyıl Londra'sının ilk kadın dedektifi Eliza Scarlet (Kate Phillips) bulunuyor.

Babasının ölümünün ardından maddi sıkıntıya giren Eliza'nın finansal güvence için tek çıkış yolu evlilik olarak görünmektedir. Ancak dikbaşlı Eliza başka bir yol bulmaya kararlıdır ve babasının geride bıraktığı özel dedektiflik bürosunu tekrar faaliyete geçirme yoluna girer.

18-11/26/miss-scarlet-and-the-duke-poster.jpg

Eliza işin tüm püf noktalarını ve hilelerini biliyor olsa da 19. yüzyıl hanımefendisi olarak bu yeteneklerini uygulamaya koyma konusunda kendisine hiç izin ve fırsat verilmemiştir.

Erkeklerin egemen olduğu bu dünyada bir iş ortağına ihtiyacı vardır: Londra Emniyet Müdürlüğü Dedektif Masası'nın ayyaş, kumarbaz ve kadın düşkünü olarak bilinen görevlisi William Wellington, namıdiğer The Duke.

Aralarında uyumsuz ve hararetli bir ilişki oluşturan Eliza ve Duke 1880'lerin Londra'sında suç vakalarını çözmek için bir takım olurlar.

Eliza Scarlet karakterine hayat verecek Kate Phillips'i Netflix dizisi The Crown (Venetia Scott) ve Peaky Blinders (Linda Shelby) gibi yapımlardan tanıyoruz. Oyuncuyu yakın zamanda Downton Abbey'in film versiyonunda Pamela King karakteriyle izleyeceğiz.

18-11/26/linda-shelby.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Patty Ishimoto (Rogue), Todd Berger (Wynonna Earp) ve Patrick Irwin'den (The Fall) oluşuyor.

Miss Scarlet and The Duke'un çekimlerine 2019'un ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin