Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın neden ayrıldığını dostları kaleme aldı!

Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı konuşulmaya devam ediyor İkiliye yakın olduğu bilinen dostları gazeteci Cengiz Semercioğlu, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığını kaleme aldı. İşte detaylar!

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 10:35
Magazin

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının ardından ikili hakkında konuşulmaya devam ediliyor. İkisinin de ayrı ayrı yasak aşkları olduğu yönünde iddialar çıktıktan sonra hemen yalanlayarak iddiaları reddetmişlerdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın neden ayrıldığı konusu bir süre daha gündemi meşgul edecek gibi görünüyor. İlk olarak Acun Ilıcalı'nın, Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile anılması ve Şeyma Subaşı'nın da Çağatay Ulusoy'la beraber olduğu iddiaları gündeme oturmuştu. İlk yalanlama Deren Talu'dan ve annesi Defne Samyeli'den gelmiş hemen ardından oyuncu Çağatay Ulusoy ve Şeyma Subaşı da iddiaları reddetmişti.

18-11/28/acun-seyma.jpg

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın yakın dostları olan ve evine gidip geldiği bilinen gazeteci Cengiz Semercioğlu, Hürriyet gazetesinde bugün kaleme aldığı yazısında çiftin ayrılığına ilişkin şunları söyledi;

İkisi için de doğru bir karar oldu. Şeyma’nın hızlı hayat tarzı, Acun’un yurtdışına da taşan yoğun işleri derken bu evliliğin çok uzun soluklu olmayacağı herkes tarafından konuşuluyordu.
Şimdi iki bekar insan olarak herkes kendi yoluna bakacak.
Elbette Acun’un da yeni sevgilisi olacak, Şeyma’nın da...
Bunları da konuşmaya devam edeceğiz. Çünkü Acun zaten öyleydi de, Şeyma da popüler artık...
Ama bu boşanma bize bir kez daha şunu gösterdi;
Dedikoduya bayılıyoruz.
Hiç geçmediyse en az 5 ayrı ismin adı geçti bu boşanma davasında.

Bu sözlerle ayrılığın nedeninin, ikilinin yoğun hayat temposu olduğunu söyleyen Cengiz Semercioğlu, "çok uzun soluklu olmayacağı herkes tarafından konuşuluyordu." sözleriyle aslında ayrılığın çok beklendik olduğunu ortaya çıkarmış oldu. 

Bu yazının tamamını okumak için tıklayın..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin