Ege'nin Hamsisi final yapıyor!

TRT 1 ekranlarının aile komedi dizisi Ege'nin Hamsisi final yapma kararı aldı! Sevilen dizi ne zaman bitecek?

Nurşah
28 Kasım 2018 - 10:03
Yeni Bölüm

Yaz aylarının sevilen aile dizilerinden birisi olan Ege'nin Hamsisi final yapıyor! Oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir gibi sevilen isimlerin yer aldığı Ege'nin Hamsisi dizisinden gelen şok haber izleyicilerini üzecek gibi görünüyor!

18-11/28/egenin-hamsisi-final.jpg

Ege'nin Hamsisi final ne zaman olacak?

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre sevilen dizi Ege'nin Hamsisi final yapma kararı aldı... İlk bölümü ile 16 Temmuz 2018 tarihinde izleyici karşısına çıkan dizi, eğlenceli konusu ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile büyük bir beğeni toplamıştı. Biri Egeli biri de Karadenizli iki ailenin eğlence dolu maceralarını anlatan dizinin oyuncu kadrosuna ise son olarak sevilen oyuncu Peker Açıkalın katılmıştı...

Bu beklenmedik final haberinin sebebi henüz bilinmezken, TRT 1'in Ege'nin Hamsisi dizisinden boş kalan pazartesi gününe yeni dizisi Vurgun'u getireceği söylentiler arasında yer alıyor. Ege'nin Hamsisi final bölümü ile önümüzdeki günlerde ekrana gelecek! 23. bölümü ile final yapacak olan dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin