Bizim Hikaye Hikmet ölüyor mu? Nejat Uygur diziden ayrılıyor mu?

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Hikmet bıçaklanıyor! Sevilen oyuncu Nejat Uygur diziden ayrılıyor mu? Hikmet ölecek mi?

Nurşah
28 Kasım 2018 - 10:01
Yeni Bölüm

Bizim Hikaye 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanında Hikmet bıçaklanıyor... Bizim Hikaye Hikmet ölecek mi? Sevilen oyuncu Nejat Uygur diziden ayrılıyor mu?

 18-11/28/bizim-hikaye-hikmet-oluyor-mu.jpg

Bizim Hikaye Hikmet ölecek mi?

Bizim Hikaye dizisinde Hikmet karakterini canlandıran oyuncu geçtiğimiz sezon da bir süre ekranlarda görünmemiş ve bu duruma dikkat eden izleyiciler "Hikmet diziden ayrıldı mı?" sorularını sormaya başlamışlardı. Ancak bu seferki durum biraz farklı..

 

Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanında Barış ile Filiz'in romantik sahnelerinin ardından Çiçek'i kurtarmak isteyen Hikmet'in bıçaklandığını izliyoruz. İzleyicileri büyük bir şoka uğratan bu sahnenin ardından dizinin sıkı takipçileri tarafından Hikmet'in ölüp ölmeyeceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılmaya başlandı! Takipçilerin büyük bir kısmı ise Hikmet'in bu bıçaklanma  sonucunda hayatını kaybetmemesi gerektiğini savunuyorlar.

Bizim Hikaye dizisinde Hikmet karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nejat Uygur'un diziden ayrılıp ayrılmayacağını ise 29 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin