Söz dizisinde biri ölecek ama kim?

Star tv'nin sevilen dizisi Söz, yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin yeni bölümünde bir cenaze sahnesi dikkat çekiyor. Söz dizisinde biri ölecek ama kim? İşte detaylar!

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 09:36
Yeni Bölüm

Başrollerinde; Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya ve Sarp Akkaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz, Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 

Söz dizisinin geçen bölümünde, Yavuz, hain pusudan ağır yaralı olarak çıkmıştı. Yavuz’a neler olacağı merak ediliyor. Ayrıca Erdem Yarbay’ın eşi ve kızının olduğu sırada evde bomba patlamıştı. Onların akıbeti de merak ediliyor.

18-11/28/tolga-saritas.png

Söz dizisi 62. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizide birinin öldüğü görülüyor ama kim olduğu henüz belli değil. Yarbay Erdem’in kızı Nazlı mı yoksa eşi Güler mi öldü? Fragmanda tek bir mezar için toprak atılıyor. Kimin öldüğü ise merakla bekleniyor. Ayrıca Yavuz, hastaneden kaçırılmıştı, nerede götürüldüğü ve akıbeti de henüz bilinmiyor.

18-11/28/soz-di-1543388184.png

Söz dizisinin son bölümünde neler oldu?

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor durumdadır. Bu sırada arkadaşlarını kurtarmak isteyen Tim, teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama saldırıyı püskürtmek için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmezler.

Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan (Sarp Akkaya), örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e (Nihat Altınkaya) bombalı bir paket gönderir. Bu bomba herkese büyük bir acı yaşatacaktır.

Dragan, örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya (Deniz Baysal), onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.

Kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün gibi isimlerin yer aldığı başarılı ve sevilen dizi Söz, yeni bölümüyle 3 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin